Catering i Ballerup – få selskabsmenuen bragt til døren​

Når De leder efter catering i Ballerup, så kan Ølstykke Kro tilbyde flere løsninger alt efter, om De er interesseret i en selskabsmenu eller buffet.

​Vi har en selskabsmenu, hvor De har flere kombinationsmuligheder. Her sammensætter De forret, hovedret og dessert. Vi har flere forskellige valgmuligheder, så der er noget for enhver smag. Selskabet skal være på mindst 12 couv., før vi bringer selskabsmenuen ud.

Catering i Ballerup i høj kvalitet

​Er De i stedet interesseret i en af vore buffeter, bringer vi gerne ud til mindst 25 couv. Når vi hjælper med catering i Ballerup, har vi fire forskellige buffeter, De kan vælge imellem. Vi har fx Carvery Buffet med et udvalg af forskellige forretter,

hovedretter og desserter, De kan også vælge Buffeten for den kræsne, der b.la byder på røget lakseroulade, oksemørbrad og mandeltærte med jordbærpuré. Herudover har vi både en alminelig buffet og en luksus buffet.​

Kontakt os omkring catering i Ballerup

​Har De spørgsmål, er De altid velkommen til at kontakte os, og De kan også rekvirere en brochure, hvor der står mere om vores catering. Foruden det vi tilbyder, kan vi også sammensætte en menu, hvis De har specielle ønsker.

​Med vores catering i Ballerup, har De mange muligheder for at vælge lige den catering, der passer til Deres fest.

​Vi glæder os til at hjælpe Dem med catering i Ballerup​

Skriv til os

Ølstykke Kro

Københavnsvej 23, 3650 Ølstykke

CVR: 35261214

Kontakt os

Telefon: 47 17 93 40

E-mail: info@olstykkekro.dk

Kontrolrapport

Se kontrolrapport