Forretter

1.​ Dampet laks

- med friske asparges, hånd pillede rejer, citron, & rød dressing

​2.​ Spinatroulade med røget laks

- hertil hånd pillede rejer & sauce vert

​3.​ Vitello tonnato

- tyndskrået kalvekød med tunsauce, capers & salat

​4. ​Tunmousse

- med rejer, citron, salat & sauce vert

​5. ​Varmrøget laks

- med pesto & grønt + 20 kr

​6. ​Tarteletter

- med høns i asparges

​7. ​Rejecocktail

- med rejer, friske asparges, grøn & rød dressing + 20 kr.

​8. ​Laksemousse

- med dampet & røget laks hertil pestodressing

​9. ​Carpaccio

- med rucola, pesto, pinjekerner & parmesan

​10. Stegt kyllingeinderfilet

- på bund af salat hertil avocadocreme & sprøde rugbrødschips

​Til alle forretter (undtagen nr. 6) kommer der koldhævede rustikke flutes & smør med.

Ølstykke Kro

Københavnsvej 23, 3650 Ølstykke

CVR: 35261214

Kontakt os

Telefon: 47 17 93 40

E-mail: info@olstykkekro.dk

Kontrolrapport

Se kontrolrapport