Fødselsdagsfest i Ølstykke nær Ballerup og Frederikssund

Fødselsdagsfest i Nordsjælland

Fejr din fødselsdagsfest på Ølstykke Kro med manér.

Skal du holde 30, 40 eller 50 års fødselsdag, eller måske du bare vil gøre noget ekstraordinært ud af din dag i år? Hvorfor så ikke holde fødselsdagen på en kro, med opvartning hele aftenen, samt en hjemlig og hyggelig atmosfære, der kan danne rammer for en uforglemmelig aften.

Ølstykke Kro er beliggende tæt på Ballerup og Frederikssund, i smukke omgivelser, med hyggelige lokaler og et imødekommende personale, som vil opvarte dig og dit selskab, under hele festen.

Når du vælger os som vært for din næste fødselsdagsfest, så sørger vi for det hele, lige fra madlavningen og serveringen, til opdækningen og oprydningen efterfølgende.

Med andre ord, så tager vi os af stort set det hele.

Det eneste, du skal tænke på til din fødselsdag, er bordkort og bordplan samt snacks, småkager og chokolade til aftens forløb.

På Ølstykke Kro sørger vi for at du bliver gæst til egen fest.

Sammensæt din egen fødselsdagsmenu

Hos os kan du være sikker på at dig og dine gæster, får en fantastisk madoplevelse, så din fødselsdag vil blive husket i lang tid fremover.

Når du vælger at holde din fødselsdagsfest i vores festlokaler på Ølstykke Kro, så har du muligheden for at sammensætte lige præcis den menu, som du har lyst til. ​

Du har muligheden for at sammensætte flere forskellige forretter, hovedretter, desserter samt natmad, så du kan få lige hvad du ønsker dig, til din fødselsdagsfest.

Ikke nok med det, så får dig og dine gæster desuden velkomstdrink, hvid- og rødvin ad libitum, kaffe m/1 cognac/likør, borddækning, blomsterdekorationer og meget andet, som selvfølgelig er med i prisen.​

Hvilke retter kunne du tænke dig?

Se hele vores selskabsmenu

Hvad er prisen på vores festlokaler?

Prisen for selskaber med bar efter forbrug er 595 kr. pr. kuvert. Ønskes der fri bar i øl, sodavand & vin efter maden er prisen kr. 695,- (spiritus +30,-)

​​Ved enkelte retter kan der være et beskedent tillæg.

Alle priser inkluderer velkomstdrinks og øl, vand og vin ad libitum under middagen.

Kontakt os og høre mere om muligheden for fødselsdagsfest

Ønsker du at høre mere om vores festlokaler og vores menu, eller har du blot spørgsmål omkring hvad vi kan gøre for at skabe den perfekte fest, for dig og dine gæster?

Ring til os i dag på telefon 47 17 93 40 eller kontakt os på e-mail info@olstykkekro.dk. Du kan også skrive til os ved at udfylde vores formular. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre din næste fødselsdag til en uforglemmelig aften i vores festlokaler.

Ølstykke Kro

Københavnsvej 23, 3650 Ølstykke

CVR: 35261214

Kontakt os

Telefon: 47 17 93 40

E-mail: info@olstykkekro.dk

Kontrolrapport

Se kontrolrapport