Mindehøjtidelighed i Ølstykke nær Ballerup

Mindehøjtidelighed i smukke omgivelser

Det er aldrig en let ting, at tage afsked med en af ens kære, men på Ølstykke Kro kan vi tilbyde jer smukke og rolige omgivelser, hvor i kan samles efter begravelsen eller bisættelsen og afholde jeres mindehøjtidelighed.

En mindehøjtidelighed er en rigtig fin måde at slutte en ellers trist dag af på, da det kan være med til at lette den trykkede stemning efter en begravelse eller bisættelse.

En mindesammenkomst er også en rigtig god mulighed for at de nære og kære til afdøde, kan mindes alle de gode stunder de har haft sammen.

Vi lægger stor vægt på at en dag som denne, skal være så nemt for jer som overhovedet muligt, trods de triste omstændigheder. 
Vi har afholdt mange mindehøjtideligheder gennem tiden, og vi ved derfor også hvor vigtig det er, at denne mindesammenkomst forløber gnidningsfrit og med respekt for den afdøde, familie og venner.

Mindehøjtidelighed til både mindre og større forsamlinger

På Ølstykke Kro har vi lokaler til både de mindre, samt større mindesammenkomster med plads op til 80 mennesker, samt vi kan tilbyde alt lige fra kaffe og kage, til de større måltider, alt efter hvad I ønsker jer. 

Tag gerne et kig på vores menu, og se hvad vi kan tilbyde.

På Ølstykke Kro prøver vi altid at gøre dagen så let for jer som overhovedet muligt. 
Derfor er vores personale altid behjælpelige med planlægningen, samt til at komme med gode ideer til valg af mad og bordpyntning m.m.

Forespørgsel til mindesammenkomst

Ønsker I at høre mere om muligheder for at holde mindesammenkomst på Ølstykke Kro, eller har I en forespørgsel på en bestemt dato?

Så ring til os i dag på telefon 47 17 93 40 eller kontakt os på e-mail info@olstykkekro.dk

I kan også skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular herunder.

Vi står klar til at hjælpe jer, på denne tunge dag.

Ølstykke Kro

Københavnsvej 23, 3650 Ølstykke

CVR: 35261214

Kontakt os

Telefon: 47 17 93 40

E-mail: info@olstykkekro.dk

Kontrolrapport

Se kontrolrapport