Selskaber i hyggelig omgivelser

 

​Vi har gjort det let for dig at skabe din helt egen festmenu til dit selskab.

​Hos os kan du selv kombinere forret, hovedret, dessert og natmad. Det er også muligt med brunch, frokostbuffet og aftenbuffet til selskaber.​

​​​​Skal I fejre fødselsdag eller jubilæum, så har vi både pladsen til store selskaber og de idylliske omgivelser, der sætter prikken over i'et på en fortryllende aften.

​​Kvalitet, madglæde og stemning frem for alt

​Vi er stolte af vores køkken, og sætter en stor ære i vores madlavning til selskaber. Vi bruger udelukkende friske råvarer af den bedste kvalitet. Vi har et stort udvalg af specialiteter og udsøgte vine. Vi vil gøre alt for, at du og dine nærmeste får den bedste madoplevelse på jeres store festdag.

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmenu og lokaler til selskaber, eller har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig aften for dig og dine gæster?

Ring til os i dag på telefon 47 17 93 40 eller kontakt os på e-mail til olstykkekro@mail.dk. Du kan også skrive til os ved at udfylde vores formular.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os

 

​PRISER:

Mandag til fredag med bar efter forbrug (excl. helligdage) er prisen 520 kr. pr. kuvert (Ønskes der fri bar efter kaffen er prisen kr. 600,-)

Lørdag, søndag og helligdage med bar efter forbrug er prisen 575 kr. pr. kuvert (Ønskes der fri bar efter kaffen er prisen kr. 675,-)

​​Ved enkelte retter kan der være et beskedent tillæg.

Alle priser inkluderer velkomstdrinks.

_____________________________________________________________________

Forretter

Spinatroulade

med røget laks & flødeost hertil rejer på bund af sprøde salatblade.

Dampet laks

-med asparges, rejer, salat og tomatiseret dressing.

Chili gratineret laks

- hertil pom. duchesse & mangosauce.

Varmrøget laks

- med rygeostecreme, radiser, råsyltede agurker & ærteskud (+ 15 kr.)

Dampet kulmule

- på bund af blomkålspure, syltede blomkål og salt mandler (max 35 pers)

Varmrøget laksemousse

-med syltede grønt og rugbrødschips.

Glaseret bagt laks

- med honning og sennep. Serveres med syltede rødløg, salat og sauce tartar

Kroens fiskeanretning

- Chili gratineret laks med kerner, varmrøget laks med pesto og tigerrejer med gul bulgur og tangsalat (+ 20 kr.)​

Tunmousse

- med friske asparges, rejer, salat, sauce vert og rugbrødschips

Carpaccio

- med ruccola, pesto, pinjekerner og høvlet parmesan

Stegt kyllingeinderfilet

-  på bund af salat med pestocreme og sprøde rugbrødschips

Røget Svinemørbrad

- med avocadocreme og parmesanchips

Røget andebryst

- på salatbund hertil soltørrede tranebær, appelsindressing & pinjekerner.

Tapas forret (+ 20 kr.) Vælg 3 forskellige:

·​Grønne vafler med rosa kalvekød og peberrodscreme

·​Italiensk salami med ruccola, oliven, cornichoner og hummus

·​Tigerrejer med sød chilisauce

·​Satay kyllingespyd med peanutsauce

·​Små dadler med bacon

·​Pom. Røsti med syltede rødbeder og pestocreme

·​Tunmousse i små glas med rugbrødschips

·​Bruschetta med hvidløg, friske tomater og basilikumolie

·​Røget svinemørbrad med pesto, ruccola og parmesan

·​Melon med serano skinke og frisk mozzarella på spyd

·​Rugbrødschips med varmrøget laksecreme

·​Tapaspizza med grillede artiskokker og parmesan

·​Hjemmelavede kyllingenuggets med hjemmerørt barbecuesauce

_____________________________________________________________________

Hovedretter

Helstegt oksefillet

- med rødvinssauce (og bearnaisesauce + 10,-) hertil årstidens grøntsager, bagte rodfrugter & stegte kartofler eller rustikke pommes frites

Unghanebryst

- med basilikumsauce, stegte kartofler hertil sauteret bønner med soltørrede tomater & rødløg

Helstegt kalvefillet

- med skovsvampesauce, bønner med baconsvøb, årstidens grøntsager & med ½ små stegte kartofler (+20,-)

Kalvesteg

- stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, vildtflødesauce, årstidens grøntsager & stegte kartofler

Helstegt kalvemørbrad

- med estragonsauce og pom. anna hertil årstidens grøntsager (+ 50,-)

Helstegt oksemørbrad

- med en mild dijon sennepssauce med krydderurter hertil årstidens grøntsager & stegte kartofler (+40,-)

 

Buffet som hovedret

Buffet nr. 1

·​Rosa stegt kalvesteg

·​Kalkuncuvette

·​Små stegte kartofler

·​Svampesauce

·​2 slags årstidens salater

Buffet nr. 2 (+ 30 kr.)

·​Helstegt oksefilet

·Parmesan paneret kyllingeinderfilet

·​Glaseret skinke

·​Flødekartofler

·​Små halve stegte kartofler

·​​Rødvinssauce

·​2 slags årstidens salater

Buffet nr. 3 (+ 40 kr.)

·​Helstegt kalvefilet

·Chili gratineret laks

·​​Marineret nakkefilet

·Flødekartofler med rodfrugter og hvidløg

·​Små stegte kartofler

·​Svampesauce

·​2 slags årstidens salater

Buffet nr. 4 ( + 60 kr.)

·​Helstegt oksemørbrad

·​Marineret kalkuncuvette

·​Chili gratineret laks med kerner (lunt)

·Pom røsti

·​Små stegte kartofler

·​Bearnaisesauce og rødvinssauce

·Grøntsags tærter

·2 slags salater​

_____________________________________________________________________

Desserter

Hvid chokolademousse

- med lime, havtorngele, hertil krystalliseret hvid chokolade

Brownie

- med saltkaramel is og sprød karamel

Indbagt is

- på marcipanbund hertil jordbærsauce

Chokoladefragilite

- med hindbærsorbet hertil frugtsalat & vaniljecreme

Islagkage med nøddebunde

- hertil chokoladesauce & frisk frugt

Chokolademousse

- med pistacie/appelsincrokant hertil frisk frugt

 Islagkage på chokoladebund

- med chokoladeis og daim is hertil frisk frugt

Islagkage med makronbund

- med chokoladeis og saltkaramelis hertil karamelsauce og frisk frugt

Brombærmousse

- med cheesecakecreme, brændt hvid chokolade og friske brombær

Gateua marcelkage

- med syltede brombær, nøddekrokant og vaniljeis

Desserttallerken (+ 20 kr.) Vælg 3 forskellige:

·​Nøddekurv hertil is

·​Chokoladetrøffelkage

·​Panna cotta med passionssauce

·​Bagt Alaska med hindbærsorbet

·​Chokolademousse med appelsinkrokant

·​Panna cotta med lakrids og nøddecrunch

·​Chokoladekage med baileyganache

·​Chokoladefragilite med hindbærsorbet

_____________________________________________________________________

Natmad

Chili/fersken suppe

- med creme fraiche & hjemmebagt flutes

Frikadeller

- med kold kartoffelsalat & hjemmelavet agurkesalat

Græske frikadeller

- med tomatsalat & tzatziki

Hjemmelavede pizzaer

Pølsebord

- med 3 slags pølser & 2 slags oste. (+ 20 kr.)

Jordskokkesuppe

- med pesto & hjemmebagt flutes​

Kartoffel/porresuppe

- med bacontern & hjemmebagt flutes

Tomatsuppe

- med hvidløgsbrød

Aspargessuppe

- med hjemmebagt flutes

Små hjemmebagte boller

·​med 3 slags pålæg

_____________________________________________________________________

Ønsker du & dine gæster at blive forkælet lidt ekstra?

Priserne er angivet pr. person​

Ristede nødder til velkomst eller kaffen 15 kr.

Grøntsagsstænger med dip 10 kr.

Hjemmebagte cookies til kaffen 15 kr.

Fyldte chokolader (3 stk.) 25 kr.

Petit Four (2 stk.) 30 kr.

Hjemmebagt kransekage til kaffen 25 kr.

Hjemmebagt kage til kaffen 20 kr.

Macarons til kaffen (3 stk.) 25 kr.

Lagkage med eller uden navn 30 kr.

Frisk skåret frugt til kaffen eller baren (chokoladeovertræk + 5 kr.) 15 kr.

Chips til velkomst eller baren 10 kr.

Til borddækningen

Bordløber i en farve du vælger 10 kr.

Farvede servietter 5 kr.

_____________________________________________________________________

​Betingelser & praktiske oplysninger

Ved bestilling

Når De bestiller et festarrangement på Ølstykke Kro, betaler De samtidig kr. 1.000,- i despositum.

​Antal Gæster

Vores 3 selskabslokaler er velegnede til arrangementer fra 24-70 couv. Det endelige antal tilmeldte gæster skal Ølstykke Kro gøres opmærksom på senest 8 dage før afholdelsen.

​Festen

Der er sat maximalt 8 timer af til festen, som f.eks. begynder kl. 18.00 og slutter kl. 01.00. Derefter serveres natmaden. (7 timer + 1 time til natmaden).

Hovedretten serveres 2 gange.

Under forret og hovedret serveres hvidvin og rødvin, øl og vand ubegrænset. Til desserten serveres 2 glas portvin eller dessertvin.

Til kaffen serveres 1 glas cognac, likør eller Bailey.

Vi rådgiver gerne vore gæster ved sammensætning af selskabsmenu, vegetarmenu, diabetikermenu, børnemenu m.v.

Det eneste du skal sørge for er bordkort, bordplan, snacks, småkager og chokolade.

Lagkage, bryllupskage o.lign. kan kun medbringes iflg. aftale med kroejeren.

​Ekstra timer

Timer ud over det fastsatte afregnes med kr. 1.000,- på påbegyndt time og aftales med betjeningen senest 1 time før.

Er der bestilt fri bar i.f.m. arrangementet, betales kr. 70,- pr- couv. pr. påbegyndt time i stedet for kr. 1.000,-.

​I forbindelse med musik

Vi hjælper gerne med at finde levende musik til din fest, hvor betalingen afregnes direkte med musikeren.

​Det koster 100 kroner pr. musiker for mad og deres drikkevarer afregnes efter forbrug.

​Fri bar

Efter kaffen åbnes vores bar, hvor der serveres whisky, vodka, gin, rom, campari, øl, vin og vand.

​Betaling

Hvis intet andet er aftalt på forhånd, betales der for arrangementet umiddelbart efter festens afslutning. Vi modtager ikke Eurocard, Mastercard og Diners som betalingskort ved afholdelse af selskabsarrangementer.

​På gensyn
Vi glæder os til at holde Deres fest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ølstykke Kro

Københavnsvej 23, 3650 Ølstykke

CVR: 35261214

Kontakt os

Telefon: 47 17 93 40

E-mail: olstykkekro@mail.dk

Kontrolrapport

Se kontrolrapport