Hovedretter

1. Helstegt oksefilet

- med rødvinssauce (og bearnaisesauce + 10,-) hertil årstidens grøntsager, bagte rodfrugter & stegte kartofler eller rustikke pommes frites

​2. Unghanebryst

- med basilikumsauce, stegte kartofler hertil sauteret bønner med soltørrede tomater & rødløg

​3. Helstegt kalvefilet ​

- med skovsvampesauce, bønner med baconsvøb, årstidens grøntsager & med ½ små stegte kartofler (+20,-)

​4. Kalvesteg

- stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, vildtflødesauce, årstidens grøntsager & stegte kartofler

​5. Helstegt kalvemørbrad​

- med estragonsauce og pom. anna hertil årstidens grøntsager (+ 50,-)

​6. Helstegt oksemørbrad​

- med en mild dijon sennepssauce med krydderurter hertil årstidens grøntsager & stegte kartofler (+40,-)

​BUFFET SOM HOVEDRET

Buffet nr. 1

·​Rosa stegt kalvesteg

·​Kalkuncuvette

·​Små stegte kartofler

·​Svampesauce

·​2 slags årstidens salater

Buffet nr. 2 (+ 30 kr.)

·​Helstegt oksefilet

·Parmesan paneret kyllingeinderfilet

·​Glaseret skinke

·​Flødekartofler

·​Små halve stegte kartofler

·​​Rødvinssauce

·​2 slags årstidens salater

Buffet nr. 3 (+ 40 kr.)

·​Helstegt kalvefilet

·Chili gratineret laks

·​​Kalkuncuvette

·Flødekartofler med rodfrugter og hvidløg

·​Små stegte kartofler

·​Svampesauce

·​2 slags årstidens salater

Buffet nr. 4 (+ 60 kr.)

·​Helstegt oksemørbrad

·​Langtidsstegt kalvecuvette

·​Chili gratineret laks med kerner (lunt)

·Pom røsti

·​Små stegte kartofler

·​Bearnaisesauce og rødvinssauce

·Grøntsags tærter

·2 slags salater

Ølstykke Kro

Københavnsvej 23, 3650 Ølstykke

CVR: 35261214

Kontakt os

Telefon: 47 17 93 40

E-mail: info@olstykkekro.dk

Kontrolrapport

Se kontrolrapport