Hovedretter
Helstegt oksefilet
- med rødvinssauce (og bearnaisesauce + 15,-) hertil årstidens grøntsager, bagte rodfrugter & stegte kartofler eller rustikke pommes frites
Unghanebryst
- med basilikumsauce, stegte kartofler hertil sauteret bønner med soltørrede tomater & rødløg
Helstegt kalvefilet
- med skovsvampesauce, bønner med baconsvøb, årstidens grøntsager & med ½ små stegte kartofler (+20,-)
Kalvesteg
- stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, vildtflødesauce, årstidens grøntsager & stegte kartofler
Helstegt kalvemørbrad
- med estragonsauce og pom. anna hertil årstidens grøntsager (+ 60,-)
Helstegt oksemørbrad
- med en mild dijon sennepssauce med krydderurter hertil årstidens grøntsager & stegte kartofler (+60,-)
Buffet som hovedret
Buffet nr. 1
·Rosa stegt kalvesteg
·Marineret kalkuncuvette
·Små stegte kartofler
·Svampesauce
·2 slags årstidens salater
Buffet nr. 2 (+ 30 kr.)
·Helstegt oksefilet
·Marineret kalkuncuvette
·Glaseret skinke
·Flødekartofler
·Små halve stegte kartofler
·Rødvinssauce
·2 slags årstidens salater
Buffet nr. 3 (+ 40 kr.)
·Helstegt kalvefilet
·Chili gratineret laks
·Marineret flapmeat
·Flødekartofler
·Små stegte kartofler
·Svampesauce
·2 slags årstidens salater
Buffet nr. 4 ( + 70 kr.)
·Helstegt oksemørbrad
·Marineret kalkuncuvette
·Chili gratineret laks med kerner (lunt)
·Pom røsti
·Små stegte kartofler
·Bearnaisesauce og rødvinssauce
·Grøntsags tærter
·2 slags salater