Dampet laks
- med friske asparges, hånd pillede rejer, citron, & rød dressing
Spinatroulade med røget laks
- hertil hånd pillede rejer & sauce vert
Vitello tonnato
- tyndskrået kalvekød med tunsauce, capers & salat
Tunmousse
- med hånd pillede rejer, citron, salat & sauce vert
Varmrøget laks
- med pesto & grønt + 20 kr
Tarteletter
- med høns i asparges
Rejecocktail
- med hånd pillede rejer, friske asparges, grøn & rød dressing + 20 kr.
Varm røget laksemousse
- med råsyltede grønt og rugbrødschips
Carpaccio
- med rucola, pesto, pinjekerner & parmesan
Stegt kyllingeinderfilet
- på bund af salat hertil avocadocreme & sprøde rugbrødschips
Glaseret bagt laks
- med sauce tartar og syltede rødløg
Til alle forretter (undtagen nr. 6) kommer der koldhævede rustikke flutes & smør med.