Selskabslokaler til enhver festlig lejlighed

​​Leder du efter perfekte selskabslokaler i Ølstykke tæt på Ballerup, Frederikssund, og Nordsjælland? ​​Skal du fejre fødselsdag eller jubilæum, så har vi både pladsen til et stort selskab og de idylliske omgivelser, der sætter prikken over i'et på en fortryllende aften.​ Hold dit arrangement på Ølstykke Kro i vores hyggelige festlokaler.​

​​Selskabslokaler til ethvert selskab - stort som småt

Vores festlokaler har god plads, og vi tager i mod selskaber på størrelser fra 24-80 couv.Vi har 3 fine selskabslokaler til at danne rammerne om dit arrangement, hvor du og dine gæster kan få en hyggelig aften.

​Sammensæt selv din egen menu

​​​Når du vælger at holde dit arrangement i vores festlokaler på Ølstykke Kro, har du et utal af kombinationsmuligheder for at sammensætte netop den menu, der passer perfekt til din fest. ​Du kan kombinere flere forskellige forretter, hovedretter, desserter og natmad. Med i prisen er der desuden velkomstdrink, hvid- og rødvin ad libitum, kaffe m/1 cognac/likør, borddækning, blomsterdekorationer og meget andet.​ Læs mere om vores selskabsmenu her​

​​Levende musik i vores selskabslokaler

​Når du vælger at holde festen i vore selskabslokaler, hjælper vi gerne med at formidle musikken. Det eneste, du skal tænke på, er bordkort og bordplan samt snacks, småkager og chokolade til aftens forløb.

​Hvad er prisen på vores selskabslokaler?

Prisen for selskaber med bar efter forbrug er 595 kr. pr. kuvert. Ønskes der fri bar i øl, sodavand & vin efter maden er prisen kr. 695,- (spiritus +30,-)

​​Ved enkelte retter kan der være et beskedent tillæg.

Alle priser inkluderer velkomstdrinks og øl, vand og vin ad libitum under middagen.

​​Vi leverer de perfekte selskabslokaler til din fest

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmenu og festlokaler, eller har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig aften for dig og dine gæster?

Ring til os i dag på telefon 47 17 93 40 eller kontakt os på e-mail til info@olstykkekro.dk. Du kan også skrive til os ved at udfylde vores formular. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dit næste arrangement til en uforglemmelig aften i vores selskabslokaler.

​Læs mere om:​ Catering – Mad ud af husetBuffet i Egedal

Skriv til os

Ølstykke Kro

Københavnsvej 23, 3650 Ølstykke

CVR: 35261214

Kontakt os

Telefon: 47 17 93 40

E-mail: info@olstykkekro.dk

Kontrolrapport

Se kontrolrapport